Ali salonarji lepo zgledajo zraven poletne obleke

Poletne obleke so najbolj primerne za vroče poletne dni in razne zabave. Narejene so iz lahkih tkanin in to jih naredi lahkotne in zračne. Velika prednost poletne obleke je, da se lahko z malo dela pretvorite v lepoto za večerne zabave. Razno vzorci, razne barve in kombinacije med njima lahko ustvarijo veliko lepi oblek in stilov, ki so značilni za poletne obleke. Poleg obleke pa se seveda rabi tudi obutev. Zraven poletne obleke navadno ne pašejo salonarji.

Ti so namreč nerodni za hoditi in so namenjeni izključno izgledu. Kar pomeni, da jih velika večina žensk nosi v službo in na delovno mesto. Kar se pa tiče hoje po mestu ali hoditi po zabavah, so lahko salonarji zelo nerodni. Velika dilema je pri nošenju velikih petk, ker seveda avta ne vozite v visokih petkah. So pa zelo pomembni za profesionalnost. V različnih delovnih okoljih je dobro izražati ugled in profesionalnost. Za to se pa potrebuje ugledne čevlje izdelane iz usnja. Zato zraven salonarjev pripada delovna obleka ali uniforma ne pa poletna obleka. Kombinacija čevljev in obleke je pomembna. Izbrati je potrebno pravo kombinacije barv, zato da izgledate zanimivo in lepo. Ni pametno kombinirati intenzivno barve obleke z enako barvo čevljev. Priporočeno je da se vzame vsaj kožno barvo. Po drugi strani pa je dobro izbrati intenzivno barvo čevljev, ki ni usklajena z obleko za zanimivo podobo.

Ženske imajo navadno veliko parov čevljev, saj hočejo biti praktične. Nekatere hočejo obuti ko je vreme suho nekateri pari se prej umažejo ipd. Nekatere polne petke so zelo popularne, saj imajo lahko odprto ravno toliko, da se pokaže nekaj prstov spredaj. Vendar pa včasih udobje premaga estetiko. Ko se kupuje čevlje je treba paziti kar na nekaj stvari. Razmisliti je treba o barvi čevljev, ker žive barve lahko popestrijo garderobo s čevlji, izogibati se je treba strogemu urejanju barv, pri pisanih oblačilih je treba pazljivo izbrati barvo salonarjev, različni odtenki so primerni za vse priložnosti, potrebno je izbrati barvo čevljev primerno za na delovno mesto kot so salonarji in potrebno je izbrati prave čevlje za sezono.

Comments are disabled