Ali so cene vzmetnic zares ključnega pomena?

Na internetu in/ali pri različnih ponudnikih na slovenskem trgu lahko najdemo vzmetnice že od 100 € dalje, pa tudi preko 1.000 € lahko odštejemo za eno.

Ali so cene vzmetnic zares ključnega pomena, ko se odločimo, da svojo zamenjamo za novo? Ste že kdaj zbudili z bolečinami v hrbtu, vratu, vas je že kdaj zjutraj bolela glava, ste se že kdaj zbudili kot da bi bili celi polomljeni?

Za vse te bolečine je največkrat vzrok nepravilna izbira vzmetnice. Nižje kot so cene vzmetnic, več denarja boste privarčevali. Ampak, kaj je pomembnejše, denar ali da bi se zjutraj zbudili sveži in brez vseh bolečin? Cena ene vzmetnice, ki je v ponudbi enega izmed ponudnikov na slovenskem trgu, je 988 €. Kaj ta vzmetnica nudi? Nudi čvrsto podporo ter vrhunsko zračnost, saj je zgornji sloj vzmetnice izdelan iz več kot 900 mikro vzmeti, zaradi katerih je ta vzmetnica zelo prožna in zračna, hkrati pa se vrhunsko prilagaja konstituciji vašega telesa ter vsem spalnim položajem.

Za vzmetnice tega cenovnega razreda je poleg vsega naštetega še značilno, da so lahko izdelane po meri in bodo tako ustrezale le vam in vaši hrbtenici. Praktično bo takšna vzmetnica živela z vami in se vam prilagajala glede na vaše potrebe, saj si lahko v celoti spremenite ležišče, če se je spremenilo vaše telo, saj te vzmetnice vsebujejo vrhunski modularni sistem. Iz napisanega sledi, da denar ne sme biti najpomembnejši pri izbiri nove vzmetnice, če imate sebe in svoje zdravje vsaj malo radi.

Comments are disabled