Apartmaji Kranjska Gora

Kranjska Gora je občina z desetimi naselji. Med njimi je tudi istoimensko naselje Kranjska Gora. Turistično območje na skrajnem severno zahodnem delu Slovenije je priljubljena destinacija tako Slovencev kot tudi turistov z drugih držav.

V svetu je Kranjska Gora poznana zlasti po kranjskogorskem smučišču – Podkoren, kjer od leta 1961 poteka smučarsko tekmovanje za najboljše moške smučarje na svetu – pokal Vitranc. Dolina pod Poncami ali Planica pa je svetu poznana kot prizorišče svetovnih prvenstev v smučarskih skokih in se ponaša s skakalnico velikanko bratov Gorišek, kjer so bili doseženi številni svetovni rekordi v dolžini smučarskih poletov.

Kranjska Gora je še posebej prijazno zimsko športno središče za družine. Večina smučarskih prog je nezahtevnih in zaradi tega zelo primernih za učenje prvih smučarskih korakov. V Kranjski Gori boste našli veliko ponudnikov smučarskih šol in tečajev. Po smuki pa se lahko družine razvajajo v bazenih in savnah. Če želite preživeti lepe in zanimive počitnice v Kranjski Gori, potem obiščite stran Apartmaji Kranjska Gora in si pravočasno rezervirajte nastanitev.

Comments are disabled