Bet at home stavnica je prisotna tudi v Sloveniji

Kljub temu, da danes veliko ljudi že pozna angleški jezik, pa je še vseeno super, če se zapis pojavi v našem jeziku. Marsikomu je namreč bistveno lažje prebirati vsebino, če je zapisana v slovenščini, pa čeprav gre za tujo spletno stran, ki jo vsak rad pogleda, ker z njo tudi kaj zasluži. Bet at home je eden takšnih primerov, saj imajo svojo vsebino prevedeno v izredno veliko jezikov, točneje v 20 jezikov.

Prav tako je jasno Bet-at-home v Sloveniji prisotna na tak način, da se je možno registrirati, prebrati vsebino v slovenščini in hkrati tudi vse namige, ki se pojavljajo. Nikakor pa to ne pomeni, da se Bet at home nahaja fizično na našem ozemlju, saj žal slovenska zakonodaja ne dovoli, da bi se uradno sploh lahko stavilo na stavnici Bet at home, kaj šele, da bi bila lahko pri nas kakšna pisarna ali podružnica, ki bi se ukvarjala s promocijo te stavnice. Kljub temu, da pa Bet-at-home v Sloveniji ni dovoljen, pa jasno to nikjer ne piše, da Slovenci ne smemo direktno vplačevati svojih sredstev na Bet at home.

Nikjer v zakonu se to ne nahaja in ne piše jasno in direktno, zato, če vplačate svoj denar na Bet at home, ne naredite nobenega prekrška. Pravzaprav lahko rečemo, da je to neka siva cona, ki je naša država še ne ureja in vsekakor lahko vsi le upamo, da je nikoli ne bo, saj to ne pomeni čisto nič drugega kot le dodatne stroške in dodatne obdavčitve, ki jih imajo še vsi popolnoma dovolj.

Comments are disabled