Bi se radi kopali v termah 3000 čim ceneje?

Predvidevam, da praktično nihče ni odgovoril na zastavljeno vprašanje z ne, če pa ste, pa dodajam, da je cena zares skoraj da smešno nizka, ta nizka cena pa vključuje tudi kosilo in neomejen obisk savn. Zdaj pa ste najverjetneje že skoraj da vsi odgovorili na vprašanje pritrdilno. Tisti, ki pa morda še ne, pa dodajam, da je za terme 3000 cenik tako ugoden, da ne pridemo niti do 15 €, če ujamete pravo ponudbo.

Te terme namreč nudijo ne samo namakanje v topli vodi, temveč prave bazenske atrakcije, kot so slapovi, vodne masaže, vodni tokovi, kopeli z mehurčki, prav posebni in zelo različni tobogani, ki zadovoljijo še največje adrenalinske tipe, hkrati pa za te terme 3000 cenik vključuje tudi ponudbo za najmlajše. Se pa morate zavedati, da je tako ponudbo enostavno treba ujeti, saj je po navadi na voljo le nekaj dni oz. do razprodaje ponudbe, saj bi si terme kot take v tej ponudbi želel res praktično vsak, ki bi si lahko vzel ta dan časa zase.

Glede na to, kaj vse te terme ponujajo, se morda marsikomu zdi, da jih je bolje obiskati poleti, kar je res, vendar pa po drugi strani obisk savne poleti sploh ni zaželen, ker nam je vsem že tako ali tako dovolj vroče. Edini večji užitek so bazeni, vendar pa imajo te terme tudi notranje bazene izredno raznovrstne, tako da za prav veliko ne boste prikrajšani v primerjavi s poletjem, ko kot že rečeno, ne doživite savn.

Comments are disabled