Čistilni servis

Naj neprijetne skrbi in opravila čiščenja za vas prevzame čistilni servis. Ta bo poskrbel, da bo prostor, kjer se zadržujete, čist, urejen, skratka da se bo vse svetilo. Čistilni servis se ukvarja s čiščenjem stanovanj, čiščenjem poslovnih prostorov, pisarn, ordinacij in drugih bivalnih in delovnih površin. Marsikateri čistilni servis čisti tudi vašo okolico. Vse, kar morate storiti, je, da se odločite, ali potrebujete enkratno, dnevno, tedensko, mesečno ali generalno čiščenje.

Zakaj bi se mučili in stokali, ko vam zmanjka časa za čiščenje doma, pričakujete pa poseben goste. Navsezadnje se vsak človek, naj bo to doma ali na delovnem mestu, ne počuti dobro v razmetanem, umazanem, prašnem prostoru. Privoščite čistočo tudi sebi in ne samo gostom svojega doma, ki vas občasno obiščejo – na pomoč pokličite čistilni servis.

Čistilni servis je prava rešitev tudi za vašo pisarno ali delovne prostore. Čistilci pri rednem čiščenju opazijo tudi, če je potrebno očistiti še kaj drugega od opreme v prostoru. Ali so to umazana vrata, madeži na pohištvu, na oknih in ostali opremi. Pozorni so na občutljive površine, ki jih ne čistijo z abrazivnimi čistili in ne drgnejo z gobicami.

Comments are disabled