Dobrodošle moderne hišne številke iz različnih materialov

Želite, da vaš dom še posebej izstopa? V prvi vrsti poskrbite za elegantna in kakovostna vhodna vrata. Za piko na i pa na njih ali v neposredno bližino dodajte še hišno številko, ki bo izgledala nekoliko bolj moderno in bo izdelana iz visoko kakovostnega materiala. Seveda boste morali poskrbeti še za številne druge detajle, tokrat pa se bomo posvetili predvsem izdelavi vaše unikatne številke na domu.

Moderne hišne številke torej že na prvi pogled delujejo povsem drugače v primerjavi s tistimi klasičnimi, ki smo jih najbolj navajeni. Oblikovane so nekoliko drugače in tudi na videz so precej bolj mikavne oziroma privlačne. Pomembno pa je še to, da so na vidnem mestu in da je zapis števila povsem jasen.

hišne številke

Podjetje, ki ne poskrbi samo za vrhunsko izdelavo vaših vrat na vhodu

Vhodna vrata so neredko merilo tega, kako varen je v resnici vaš dom. Ravno zato je še toliko pomembneje, da si pri načrtovanju tovrstnega pohištva izberete kar se da dobrega proizvajalca. Med najboljšimi dokazano izstopa podjetje Inotherm, ki je pravzaprav sinonim za najbolj kakovostna vhodna vrata. A to še zdaleč ni vse.

V podjetju poskrbijo za izdelavo vrat po meri v najmodernejši zasnovi. Na voljo so številne pametne funkcije, ki vam omogočajo, da je uporaba vrat še preprostejša in učinkovitejša. Za piko na i pa v podjetju poskrbijo tudi za nastavitev modernih hišnih številk, ki so videti res nekaj posebnega. Izbira moderne hišne številke vam bo ne nazadnje zagotovila tudi to, da vas bodo gostje, ki k vam prihajajo prvič, precej hitreje našli.

hišne številke

Moderne hišne številke iz nerjavečega jekla ali pa napis iz lepljive folije

Pri izbiri moderne hišne številke imate na voljo vsaj dve možnosti. Prva je ta, da si izberete sodobno številko na svojem domu iz nerjavečega jekla. Druga pa je ta, da si izberete napis v obliki številke iz lepljive folije. Obe rešitvi sta izjemno učinkoviti in se odlično obneseta v praksi.

Comments are disabled