Dolgoročni poslovni najem vozila

Potrebujete vozilo in bi bili radi brez skrbi, hkrati pa potrebujete avto za poslovanje? Potem je dolgoročni poslovni najem vozila tista prava rešitev in odločitev za vas, ki vas bo zagotovo razbremenila ter ne bo povzročala kakšnih dodatnih skrbi. Poslovni najem vozila pomeni, da bo to vozilo v vaši lasti več kot leto dni, vse kar boste morali vi storiti je to, da si boste izbrali tisto pravo vozilo za vas.

Podjetje Agio je zagotovo pravo podjetje za najem vozila, saj na slovenskem trgu veljajo za najbolj ugodnega ponudnika, prav tako pa imajo zelo široko paleto vozil. Najcenejši najem vozila bo mogoč, če se boste odločili za znamko VW Up, Opel Corso, če pa želite tovorno vozilo oziroma kombi imate možnost izberati Opel Vivaro.

Cena za najem vozila se giblje okoli 30 EUR na dan, seveda ne smemo pozabiti še na stroške nafte, v ceno pa je vključena 24 urna asistenca ter popolna podpora. Popolna podpora za najem vozila je zelo pomembna, saj v primeru nesreče za vse poskrbi podjetje Agio in vi nimate dodatnih skrbi in stroškov, ki si jih zagotovo ne želi nihče. Ta ponudnik je zagotovo profesionalen in se vsekakor zaveda, da je resnično pomembno imeti zadovoljno stranko in zato tudi vedno naredijo vse v prid stranki.

Podjetje vam ponuja ugodno ceno, dostavo vozila in predvsem je pomembno, da vam nudijo novo vozilo. Prav tako ponujajo najem vozila za prevoz oseb, lahko pa si priskrbite tudi osebnega šoferja. Prepričan sem, da boste z njimi več kot zadovoljni.

Comments are disabled