Družinske počitnice lahko kvalitetno preživite tudi v termah

bazeni

Razmišljate, kam letos na družinske počitnice, saj ste bili že v vseh krajih na slovenski obali, prav tako pa ste bili tudi vrsto let že na hrvaški obali, raziskali pa tudi že veliko kotičkov in iščete nove možnosti? V tem primeru raje pomislite na možnosti, ki jih imate pred nosom in pomislite tudi na možnosti, ki se ne nahajajo na morju, temveč tudi kje drugje. Seveda, če vam je všeč morje, potem kakšne družinske počitnice v gorah ne pridejo v poštev, so pa vsekakor zelo dobra ideja družinske počitnice v termah.

Ljudje danes kar nekako pozabljamo na terme za družinske počitnice in vedno znova in znova rinemo na morje, pa čeprav moramo čakati takšne kolone vozil na avtocestah in mejnih prehodih. Terme niso pravzaprav skoraj da nič drugačne kot je morje, saj imajo danes skoraj da čisto vse tudi prav posebne bazene s slano vodo ali pa tudi takšne z valovi, tako da je morje pravzaprav nemogoče pogrešati. Seveda pa je tu treba dodati to, da je voda vedno čista, da nobenih meduz ali podobnega, kar kopanje naredi neprijetno. Prav tako so večinoma povsod tudi takšni bazeni, ki omogočajo plavanje kot rekreacijo, le kakšnih posebnih športov ni možno izvajati v vodi, to je pa tudi vsa razlika.

Po drugi strani pa upoštevajte še dodatno prednost term, in sicer družinske počitnice v termah znajo biti mnogokrat celo bistveno cenejša opcija od dopusta na morju, saj ni čakanja v kolonah, so praviloma bližje, otroci imajo lahko nastanitev brezplačno, kar pri kakšnih apartmajih seveda ni možno računati in še kakšna prednost bi se lahko našla.

Comments are disabled