Trgovina Hervis Maribor

Mariborčani, konec je poletja, poležavanja na plaži, srkanja osvežilnih pijač, plavanja v morju, poletne radosti so se za to sezono iztekle. Pa nič ne de, tudi jesen in pa seveda zima sta čarobna. Tudi zimski čas nam prinese obilo zanimivosti, gibanja v naravi in rekreacije, samo za ustrezno opremo moramo poskrbeti.

Prihaja torej čas, ko se bomo veselo spuščali po belih strminah, pa naj je to z sankami ali smučmi, po ledenih površinah bomo zaplesali z drsalkami, … Kljub temu, da zimska idila prinaša svoje čare pa seveda ne smemo pozabiti na ustrezno opremo, saj sta zdravje in varnost na prvem mestu.

Hervis v Mariboru (podrobnosti na naslovu http://www.europark.si/si/hervis-maribor) je na voljo za vse štajerske športne navdušence. Ponujajo raznovrstno opremo za skorajda vse vrste športa, k temu seveda spada ustrezna obutev in oblačila. Za vse, ki niste iz Maribora… Kje pa se nahaja ta dobro založena trgovina? Svoje poslovalnice ima v Europarku in v Qladiji. Torej, čeprav so topli dnevi za nami ne bodimo žalostni, tudi bolj hladni meseci nam bodo prinesli obilo užitkov v dobri družbi, zato poskrbimo za ustrezno opremo že vnaprej.

Comments are disabled