Ionizirana voda za zdravo in dolgo življenje

ionizirana voda vitalna

Z vprašanjem, kako živeti čim bolj zdravo in čim dlje ter kako ohranjati vitalnost in življenjsko energijo skozi vso dolgo življenjsko dobo, se človeštvo ukvarja v vseh zgodovinskih obdobjih in na vseh koncih sveta. Splošno znano pa je, da na zdravo in dolgo življenje vpliva več dejavnikov, med katerimi so najpomembnejši čist zrak, zdrava in naravna hrana, sončna svetloba in vsakodnevno gibanje. Ob vsem tem pa je treba izpostaviti tudi pomen vode za zdravje, pri tem pa je zelo pomembno, kakšno pijemo in koliko. Zadnje čase se zelo priporoča ionizirana voda, ki blagodejno učinkuje na zdravje in prinaša dobro počutje.

Skrivnost ljudstva Hunza

V daljni Himalaji, nekje na meji med Indijo in Pakistanom, živi ljudstvo Hunza, ki je poznano po izjemno dolgi življenjski dobi, namreč v povprečju živijo vsaj sto let, izjemni vitalnosti in odličnem zdravju. Himalajsko ljudstvo iz doline Hunza ne pozna običajnih starostnih preglavic, kot so šibke kosti, slabi zobje in številne druge težave, povezane s starostjo. Vse te izjemne lastnosti so pritegnile zahodnjake, ki so se začeli spraševati, od kod izvira skrivnost za njihovo izjemno dolgo in zdravo življenje. To jim je razkril tamkajšnji poglavar, zaupal jim je, da je skrivnostna njihova voda. Znanstveniki so dokazali, da je skrivnost doline Hunza in istoimenskega ljudstva ionizirana voda. Tudi dr. Henri Coanda, avtoriteta na področju dinamike tekočin, je potrdil, da je ionizirana voda iz himalajske doline Hunza po kemični zgradbi precej drugačna od navadne.

Ali je ionizirana voda dostopna le v Himalaji?

Po odkritju mnogih pozitivnih lastnosti, ki jih ima ionizirana voda, se je pojavilo vprašanje, kako do nje dostopati vsepovsod po svetu. Znanstvenikom je uspelo odkriti izum, zaradi katerega je tovrstna tekočina dostopna vsakomur, ne da bi moral ponjo v daljno Hunzo. Zaradi odkritja ionizatorja je ionizirana voda danes dostopna tudi pri nas. V ionizatorju nastaja ionizirana voda v dveh oblikah, alkalna in kisla. Alkalna ionizirana voda, nastala s postopkom ionizacije v ionizatorju, vsebuje prav takšne lastnosti kot himalajska čudežna tekočina.

Comments are disabled