iPhone X je creme de la creme

iphone x

Spletna trgovina A1 se zaveda, da je podjetje Apple našlo veliko število ljubiteljev tudi tukaj. Zato je v ponudbi mogoče najti najnovejšo zvezdo ameriškega proizvajalca iPhone X. Ena najbolj očitnih novosti je ta, da se zaslon razteza čez skoraj celotno sprednjo stran. Najnovejši iPhone X uporablja tehnologiji OLED in HDR, zaradi česar so slike in posnetki odlični. Mobilni telefon se ponaša z izjemnim procesorjem. Ta je pri iPhone X za 25 % bolj zmogljiv od prejšnjega modela. Preizkusili so ga tudi dobri poznavalci tehnike. Izkazalo se je, da je iPhone X več kot vreden nakupa, saj je neverjeten tako v enojedrnem kot večjedrnem načinu delovanja.

iPhone X je povezan z več ugodnostmi

Vse naštete značilnosti mobitela iPhone X so razlog, da ga je A1 ponudil na izbiro svojim strankam. Zvestoba je nagrajena tako, da je na voljo smetana vseh izdelkov. Siv iPhone X lahko kupite v fizični trgovini ali spletni. Nakup v slednji ima določene prednosti. Morebitni kupci se bodo najbolj razveselili popusta v višini 20 evrov. Tega lahko izkoristite, le če nabavite iPhone X na spletu. Druga ugodnost je ta, da lahko izkoristite funkcijo Dodaj v primerjavo. Z njo na pregleden način hitro vidite razlike in podobnosti med napravicami. Ogledate si lahko tudi kakovosten 3D-prikaz iPhona X, da si ga boste lažje predstavljali in ne kupili kar na slepo.

iPhone X, ob katerem se vam pocedijo sline

Najverjetneje imate pametni mobitel, ki vam še dobro služi, pa vendar so se vam ob misli na iPhone X pocedile sline. Pri omenjenem ponudniku se lahko brez slabe vesti znebite starega. Tako se ga na odgovoren način znebite, poskrbite, da bo morda recikliran. Še boljša novica pa je, da si tako zagotovite popust ob nakupu novega. To je mogoče koristiti, le če se odločite za vezavo, trajajočo od leta do dveh. Doplača se le razlika med cenama naprav. Da ne bo presenečenj, pa lahko že vnaprej izračunate informativno ceno vrednosti starega telefona. To storite na zelo preprost način, uporaba funkcij je namreč sila preprosta.

Comments are disabled