Iščete vrhunsko trgovino s posteljami? Izberite Leticio

Podjetje Leticia se lahko pohvali z zares vrhunsko trgovino s posteljami, ki se nahaja na Šlandrovi ulici 4 v Ljubljani. V njem kupuje tudi slovenska diva Metka Albreht, ki je izjavila: »Ko sem stopila v Spalni center Maremico, sem takoj vedela, da sem na pravem mestu!«.

Mitja Petkovšek pa je rekel: »Od kar spiva na Leticii se v enakem času spanja odpočijeva veliko bolje.« Postelje Leticia lahko izbirate in preizkusite ne samo v Spalnem centru Maremico, ampak v več prodajnih mest po celi Sloveniji, obiščite njihovo spletno stran in si poiščite vam najbližje prodajno mesto. V vsakem si boste lahko ogledali vrhunske postelje in v vsakem vas bodo pričakali vrhunski strokovnjaki, ki vam bodo na podlagi njihovih dolgoletnih izkušenj zagotovo znali izvrstno in pravilno svetovati, da se boste lažje odločili za vašo novo posteljo. Ugotovili boste, da lahko izbirate med 4 trgovinami s posteljami v Ljubljani, dvema v Novem Mestu, dvema v Mariboru, eno v Celju in naslednjo v Hajdini ter eno tudi v Novi Gorici.

Že na spletni strani lahko najdete pomoč pri izbiri vaše nove postelje, in sicer preprosto izpolnite vprašalnik, ki vam bo vzel zgolj dobro minuto časa in na podlagi vaših odgovorov na preprosta vprašanja, boste prejeli priročnik z nasveti za pravilno izbiro postelje oz. ležišča, ki bo najprimernejše za vas. Nikoli ni dobro, da se v nakup postelje zaletite brez premisleka in nikoli ni dobro, da pri tem sklepate kompromise. Vaša hrbtenica vam bo najbolj hvaležna, če boste izbrali ležišče izdelano glede na vaše želje in potrebe.

Comments are disabled