Kako deluje LPG anticelulitna masaža in kaj to sploh je?

Masaže se v večini primerov izvajajo tako, da maserka oz. maser s svojim rokami pritiska na različne dele telesa masiranca. LPG anticelulitna masaža pa se izvaja z tako imenovanimi LPG aparati. Pri tem gre za globinsko masažo, s katero se spodbudi arterijski, venski in limfni obtok, in sicer s pomočjo delovanja na principu močnega vsesavanja. Sama koža se bolj nategne, ker se v njej začne tvoriti več elastina in kolagena, in sicer zato, ker LPG anticelulitna masaža poteka tako, da se vezivna vlakna raztegnejo.

Na takšen način oz. ko je opravljena anticelulitna masaža se telo lepše oblikuje oz. je postava bolje oblikovana. Vse skupaj deluje s pomočjo motoriziranih valjev s tremi različnimi načini delovanja. Prvi način, ki se imenuje Roll Out, je način pri katerem se regenaracija kože zgodi tako, da se stimulira fibroblaste k produkciji elastina in kolagena. Drugi način, po katerem poteka anticelulitna masaža, se imenuje Roll Up, s katerim se telo oblikuje z odpravo celulita ter tretji način, je način, ki se imenuje Roll in pri katerem anticelulitna masaža poteka tako, da odpravlja lokalizirane maščobe s pomočjo stimulacije metaboličnih adipocitov.

Sama anticelulitna masaža s pomočjo LPG aparatov se je izkazala kot veliko boljša, kot klasična ročna anticelulitna masaža, saj je z aparati mogoče priti bistveno globlje v tkivo, kot ročna masaža. V kolikor si takšne masaže želite tudi vi, se lahko prijavite na elektronski naslov info@rehamed.si ali pa pokličete na 01 5072 992 in strokovnjaki iz podjetja Rehamed bodo poskrbeli za vas.

Comments are disabled