Kako dobra je cryo terapija v podjetju Rehamed?

cryo terapija

Ste se za kozmetične namene povsem navdušili za cryo terapijo, saj ste si prebrali vse njene pozitivne učinke? Potem ste za svojo kožo in odpravo nepravilnosti na njej izbrali res najboljšo terapijo, ki trenutno obstaja na trgu, če si ne želite nekih res invazivnih postopkov. V tem trenutku je tako za vas pravzaprav še najbolj pomembno to, da izberete tudi najboljši salon, v katerem tudi kozmetičarka dobro ve, kaj počne in vam zna svetovati. Če ste iz Ljubljane ali njene okolice, potem vam zagotovo priporočamo podjetje Rehamed, saj so kozmetičarke tu toliko usposobljene, da vam bodo tudi znale svetovati, če je cryo terapija res primerna za vas, ali pa je kateri tretma boljši za vas.

Vam v Rehamedu vedno svetujejo?

V podjetju Rehamed vam bodo svetovali vedno, ne nazadnje je njihov poslovni model takšen, da se ob prvem obisku s kozmetičarko strokovno pogovorite, opravite brezplačen svetovalni pogovor, kjer tudi kozmetičarka oceni stanje vaših težav na koži in vam morda tudi predlaga katero drugo terapijo, ki bi bila bolj primerna za vas. V tem podjetju se sicer cryo terapija izvaja s cryo derm aparatom, ki načeloma predvideva 4 terapije in potem nadaljevanje, vendar če strokovno usposobljena kozmetičarka oceni, da niso potrebne vse 4 terapije, temveč samo cryo terapija in potem nadaljevalna terapija, potem vam bo tudi opravila manj terapij, kot ste pričakovali.

Kolikokrat naj se cryo terapija ponovi?

Če se cryo terapija izvaja v podjetju Rehamed, potem vam bodo svetovali, da se cryo terapija ponovi 4 do 6× na obraz, pri čemer se priporoča, da je med terapijami po 1 teden. Če pa se cryo terapija izvaja na telesu, pa se priporoča 10 do 15 terapij, pri čemer pa se lahko terapija izvede tudi po 2× na teden. Seveda pa je vse skupaj odvisno tudi od tega, kaj in kako se dogovorite s kozmetičarko in kako odreagira na terapijo vaše telo.

Comments are disabled