Kako naj se znebim pomarančne kože?

Velik razlog, da je ženska nesamozavestna, je ravno celulit, ki ga veliko ljudi imenuje tudi pomarančna koža. Veliko žensk pa je ravno iz tega razloga zelo slabe volje, saj koža ni gladka in napeta ter vsekakor jih to spravi v slabo voljo. Če ste tista punca, ki se trenutno sprašuje, kako naj se znebim pomarančne kože oziroma odstranim celulit na stegnih, vam moram zagotoviti, da so v centru Rehamed resnično pravi strokovnjaki za celulit na stegnih in seveda tudi na vseh drugih predelih telesa.

Rehamed se bo vsekakor potrudil za vaš videz in da se celulit odpravi, ampak obenem vas bo tudi seznanil, kaj celulit sploh je, zakaj pride do tega in kako si v veliki meri lahko pomagate tudi sami. Celulit se veliko bolj opazi na ženskah kot na moških, saj so kolagenska vlakna razporejena pod različnim kotom med obema spoloma in sicer, moški imajo to pod kotom 45 stopinj v obe smeri, pri ženskah pa je to pravokotno na usnjice, kar pa žal tvori prekate.  Celulit se pojavi lahko iz dveh razlogov, prvi razlog je velikost in količina maščobnih celic, drugi razlog pa kakšna je debelost usnjice ter povrhnjice.

Vsekakor sem prepričan, da celulit ne sme biti razlog za vašo slabo voljo in nezadovoljstvo s samim seboj, saj boste s pravilno, zdravo hrano ter športom zelo pripomogli k temu, da se stvar izboljša, prav tako vam bo takšna disciplina prinesla tudi boljše počutje ter samozavest in polepšala vaš zunanji videz.

Comments are disabled