Kako najceneje do Office 365 Slovenija?

a1_final

Vsak podjetnik ima ob odprtju podjetja res veliko nekih stroškov, ki so več kot neprimerni ravno v času odpiranja podjetja, ko bi se podjetnik načeloma moral ukvarjati zgolj s pridobivanjem posla in tudi s samo izvedbo. Vendar pa to prav nikogar ne zanima od državnih organov in je pač vse treba urediti kot je treba.

Tako je treba poskrbeti tudi za programe kot so Word, Excel, Power Point ipd., strošek nakupa za poslovno uporabo pa tudi slučajno ni nizek. Zato je v tem primeru Office 365 Slovenija  v tem primeru najboljša rešitev in tudi najbolj primerna. Če se odločite za Office 365 Slovenija, potem je strošek le okoli 9 € na mesec, če se odločite za mesečno naročnino pri enem naših od največjih mobilnih operaterjev, kar pomeni, da se strošek poplačuje lepo počasi in ga ne opazi prav nobeno podjetje.

Hkrati ima Office 365 Slovenija prednost tudi v tem, da so vse posodobitve že vključene v ceno, prav tako pa tudi eno uporabniško ime za kar 5 različnih računalnikov in tudi prostor za shranjevanje v oblaku, kar pomeni varčevanje stroškov za nakup dodatnega prostora, hkrati pa Office 365 Slovenija omogoča tudi zaradi takšnega načina shranjevanja sinhronizacijo, kar pomeni, da lahko enostavno urejate en dokument, ga shranite doma in potem z delom nadaljujete naslednji dan, pri čemer pa vam ni treba skrbeti še za shranjevanje na medije za prenos ali pa pošiljanje po mailu, da se lahko dokument ureja naprej. Enostavno Office 365 Slovenija omogoča, da se dokument shrani, do njega pa se dostopa prav tako s spleta.

 

Comments are disabled