Kako potekajo Bet365 stave?

bet365Ste si ogledali vse različne tuje stavnice, pa vam je od vseh stavnic najbolj všeč in se vam je dopadla stavnica Bet365? Po vsej verjetnosti ste prebrali tudi veliko pozitivnega o tej stavnici, ki uradno obstaja že vrsto let, je sedmo največje privatno podjetje v Veliki Britaniji, omogoča vplačevanje stav ljudem v več kot 200 državam sveta ter ima preko sedem milijonov uporabnikov po celem svetu. Vsekakor so to osupljivi podatki, ki veliko povedo sami po sebi in hkrati govorijo tudi o tem, da je Bet365 nekaj povsem legalnega, povsem enako kot so tudi na Bet365 stave, pa čeprav ima naša svetska Slovenija mnenje popolnoma nasprotujoče in zato poskuša tudi z blokiranjem dostopa na Bet365 stave prepovedati oz. onemogočiti svojim državljanom.

Na srečo pa obstajajo affiliate strani pri nas, ki so uspele na Bet365 doseči, da so vzpostavili url povezavo na Bet365, ki deluje kljub blokadi naše države. Ena takšnih strani je na primer tudi stavnica Športne stavnice, na kateri se ne dobi delujoča povezava samo na Bet365, temveč tudi na druge svetovne stavnice, katerim je Slovenija tudi zablokirala dostop na spletno stran.

Vsekakor bi torej naša država morala dopuščati možnost stav čisto vsem brez omejitev, saj so vendarle stave na Bet365 povsem enostavne za uporabnike, niso čisto nič zavajujoče in predvsem ni res, da ljudem ne bi izplačevale denarja, kot se je marsikje dejansko tudi prodajalo in predvsem namerno zavajalo ljudi in to samo z namenom, da bi ljudje raje stavili na naši stavnici.

 

Comments are disabled