Kakšna je za estrih cena pri Hotenjki?

Gradite objekt na novo in morate torej urediti še čisto vse, torej tudi tlake, izolacijo na tleh, morebitno talno gretje, vso inštalacijo in še kaj bi se našlo? Potem vas čaka še veliko dela in veliko preračunavanja, kje se vam splača kaj naročiti. Glede na to, da samo končani tlaki še niso vse, kar potrebujete in da vas čaka po tem še zaključni sloj v obliki epoksija, parketa, laminata ali ploščic, bi bilo morda smiselno razmišljati v smeri, da tlake naredi isto podjetje, ki tudi naredi zaključni sloj. A kje najti takega in kakšna je za estrih cena pri takem podjetju? Za vas smo naredili raziskavo in našli podjetje Hotenjka, ki izdeluje oboje.

Ali je Hotenjka konkurenčna?

Vsekakor je, saj je pri njih za estrih cena celo nižja v primerjavi s konkurenco, če jih najamete tudi za polaganje zaključnega sloja, saj vam lahko dajo popust že na vrednost skupnega naročila. Če pogledamo, kolikšna je za estrih cena pri njih, pa tudi ugotovimo, da so povsem konkurenčni na tem področju. Ampak, če gremo samo malenkost iz okvirja tega, ali je za estrih cena visoka ali ne pri tem podjetju, moramo razmišljati tudi v smeri, da nam vse uredi isto podjetje, torej tudi vedo, kolikšna je prava vlaga za polaganje zaključnega sloja in tudi vedo, ali je potrebno neko dodatno izdatno sušenje tlakov ali ne, kar pomeni, da vam ni treba usklajevati dveh mojstrov skupaj in da zagotovo ujamete ravno pravo vlago podlage, kar pa je izredno pomembno.

Imajo tudi ogromno izkušenj

Že res, da največkrat za estrih cena pove tudi, kako kakovostno je delo opravljeno. Če je nekje cena za estrih nekje res sumljivo nizka, potem se raje izognite takemu podjetju. A pri izboru ponudnika pa vseeno preverite, koliko ima ponudnik izkušenj. Morda se zdi na prvi pogled, da Hotenjka prav veliko izkušenj nima, a upoštevajte, da so ta del posla prevzeli od zelo usposobljenega podjetja z dolgo zgodovino in izkušnjami, prav tako pa je ekipa enaka. Glede na vse skupaj se zdi omenjeno podjetje idealna izbira za ta estrihe in zaključni sloj po tleh.

Comments are disabled