Kakšno velikost postelje na kupim?

Standardne postelje za eno osebo so v večini primerov dolge 200 cm in široke 90 cm, zakonske postelje pa so dolge ravno tako 200 cm in največkrat široke od 160 cm do 200 cm. 120×200 cm pa je dimenzija postelje, ki je za tiste, ki želijo spati v postelji čim bolj komfortno in ne nujno zgolj za tiste, ki so malo širše postave in bi jim bila tista, ki je široka zgolj 90 cm preozka.

Tudi sam sem tak, da želim imeti čim bolj udobno in prostorno posteljo, zato mi je bila zame kot samskega moškega takšna postelja, ki je bila široka zgolj 90 cm absolutno preozka. Takrat, postelje dimenzij 120×200 še niso delali serijsko, zato sem si kupil takšno, ki je bila široka 140 cm. Užival sem v njej. Danes je velika prednost, da obstaja veliko podjetij, ki vam praktično vse izdelajo po naročilu, še posebej, ko govorimo o pohištvu, pa naj si bodo to postelje, ali pa katerikoli drug kos pohištva.

Enostavno si na internetu izberete pet takšnih ponudnikov, ki so vam najbolj všeč, jih zaprosite za njihove ponudbe in se nato na podlagi primerjave ponudb odločite za dva, ki ju povabite na dom, da vam na licu mesta svetujeta, kako in kaj bi naredila pri vas in verjemite mi, da boste tako zagotovo več kot zadovoljni. Postelje so tisto, kar enostavno mora biti narejeno po meri vsakega posameznika, saj v kolikor se človek ne odpočije dovolj, naslednji dan enostavno ne more delati enako učinkovito, kot če je naspan in poln energije za nove delovne naloge.

Comments are disabled