Kateri izdelovalec ima najboljša lesena igrala?

Imate na domačem dvorišču dovolj prostora, da bi radi svojemu otroku ali pa vnuku za darilo kupili lesena igrala, saj se zavedate, koliko zabave prinesejo in tudi da pomagajo otroku pri motoriki, pa se ne znate odločiti, kateri izdelovalec je najboljši in kje lesena igrala kupiti? Povsem razumljivo, saj je pri nas zdaj že kar nekaj mizarjev, kjer lahko lesena igrala naročite, se pa občasno prodajajo tudi v kakšnih večjih trgovinah z zunanjo opremo.

otroska-hisica-svet-igralPodjetje Svet igral lesena igrala izdeluje izključno po naročilu, torej pri njih ne boste mogli kupiti kar takoj, ko si boste nekaj zaželi, temveč boste morali počakati na izdelavo. Morda se zdi to nerazumljivo, vendar pa je bolje, saj si na ta način zagotovite tudi les, ki je bil pred kratkim časom zaščiten pred vsemi plesnimi, glivami in podobnim, če pa bi bila lesena igrala izdelana na zalogo, pa bi to pomenilo, da bi bila tudi zaščita starejša.

Po drugi strani pa so od podjetja Svet igral lesena igrala tudi malo cenejša kot so od katerega drugega ponudnika, pa zato niso nič slabša, le izdelava ni tako zelo zakomplicirana in mizarju ostane več lesa, ne pa da ga mora veliko zavreči, ker se odloči za izdelavo, kjer je veliko krivin in mora zato veliko lesa zavreči. Sicer je tudi izgled bolj klasičen kot so klasične hiše, vendar pa so še vseeno takšna lesena igrala lepa in za otroke izredno privlačna in zanimiva, domače dvorišče pa bodo tudi izjemno popestrila.

Comments are disabled