Keramoteka kot specializirana trgovina s stenskimi ploščicami

Opremljanje našega doma je za marsikoga zahtevno delo, saj je toliko stvari za katere se moramo odločiti in jih izbrati. Med takimi so tudi stenske ploščice. Da pa bi bilo naše delo in izbira lažja, se lahko odločimo za nakup stenske ploščice Keramoteka, kjer se individualno posvetijo svojim strankam.

Stenske ploščice niso le element, ki je nujno potreben, ampak služijo tud neke vrsti dekoraciji. Ko se odločamo kako bo opremljen naš dom, bolj moderno, minimalistično, klasično, naravno, kmečko in še bi lahko naštevali, potem se lažje odločamo tudi za izbiro pohištva, tal, ploščic in barv, ki jih bomo uporabili v našem domu. Stenske ploščice so različnih znamk, vrst, velikosti, barv, stilov. Vso to izbiro pa kupcem nudi stenske ploščice Keramoteka iz Vrhnike.

Pri njih vsak lahko najde nekaj za svoj dom. Pestra izbira ploščic je primerna za različne vrste stilov. Ploščice so tiste, ki domu dajejo nek poseben čar in so pika na i marsikateremu bivalnemu prostoru. Lahko jih položimo v kopalnico, toaleto, kuhinjo, dnevno sobo, spalnico, stopnišče, predsobo. Skorajda ni prostora za katerega bi lahko rekli, da stenske ploščice nimajo smisla. Stenske ploščice Keramotekaso keramične, modne ploščice z imitacijo lesa ali kamna in tudi zelo moderne mozaik ploščice. Ponujajo različne ponudnike, predvsem španske, portugalske in italijanske. Vsaka stranka, ki se odloči pri njih za nakup ploščic, ima pri njih možnost dobiti tudi vrhunske polagalce keramike. Nekoč so ploščice v stanovanja polagali zaradi praktičnosti in lažjega čiščenja,  tako da sam videz ploščic ni bil tako pomemben, v današnjih dneh pa se poleg praktičnosti čiščenja polagajo po stenah predvsem kot dekoracija in olepšava bivalnih prostorov.

Comments are disabled