Kje dobite delujočo povezavo do Bet365?

bet365

Ste se navdušili nad tem, da bi si odprli uporabniški račun na Bet365, ker ste o tej stavnici slišali že ogromno lepega in dobrega, zdaj pa imate težave, kako sploh priti na stavnico? Če želite priti preko direktne povezave, imate lahko pri določenih ponudnikih internetnih storitev onemogočen dostop. Za to je kriva slovenska vlada, ki se je vrlo odločila, da prepove igranje iger na srečo Slovencem, ker pač ne zna obdavčiti teh dobitkov. A kljub temu imate na voljo številne različne spletne strani med katerimi je tudi Betsonhand, kjer pa se dobi vedno delujoča povezava do Bet365 in nikar se ne bojte, četudi vam je država omejila dostop do Bet365, saj bo povezava do te stavnice možna vedno in povsod preko takšnih in podobnih portalov kot je Betsonhand.

Kako je možno, da imajo vedno povezavo?

Glede na to, da ima kar nekaj ponudnikov športnih stav dobre odnose s stavnicami, jim le – tam prisluhnejo in želijo problem rešiti tudi zato, ker je igralcev kar precej. Ker pa je naša država to naredila kar na enkrat, pa to pomeni, da bi ogromno ljudi izgubilo svoj priigrani denar, ki so ga imeli še vedno na igralniškem računu. Zato so na portalu Betsonhand takoj stopili v akcijo in pripravili povezavo, ki je in ki še vedno kljub prepovedi deluje. Ko in če se zgodi, da slovenska zakonodaja ponovno prepove dostop do Bet365, pa na omenjenem portalu znova skočijo v akcijo in kot prvi v Sloveniji priskrbijo delujočo povezavo.

Tako tudi za izplačilo ni nikoli težav

Še posebej pri nas smo zelo na udaru raznih goljufij in zato ni nič čudnega, da že zato, ker moramo iskati delujočo povezavo za dostop, takoj pomislimo na kakšno novo goljufijo. Vendar pa ste lahko prepričani da pridete kljub malo daljši poti v vsakem primeru še vedno pridete na stavnico Bet365 in ne na kak drug portal, ki ni Bet365 in vplačujete sredstva na nek privaten osebni račun. Zato, ker vam Betsonhand ves čas ponuja delujočo povezavo do Bet365, pa tudi nikoli nimate težav z izplačilom priigranega denarja in tudi z vplačilom in oddajo stav.

Comments are disabled