Kje kupiti koencim Q10 čim ceneje?

Prav vsi smo takšni, da želimo vsako stvar dobiti čim ceneje in smo zato pripravljeni tudi malo bolj pobrskati za določeno stvar, da jo najdemo čim ceneje. Vse več stvari se najde najceneje na internetu oz. svetovnem spletu, še posebej pa to velja tudi za prehranska dopolnila, ki izboljšujejo naše zdravstveno stanje oz. življenjsko energijo. Še najboljše prehransko dopolnilo je v tem primeru koencim Q10.

Hiša zdravja je en takšnih spletnih portalov, ki ponuja koencim Q10 in kjer lahko tudi veliko privarčujemo pri spletnem nakupu, in sicer je za koencim Q10 cena pri tem ponudniku izredno ugodna. Namreč koencim Q10 cena pri temu ponudniku se giblje od 22,92 EUR do 40,00 EUR. Seveda je cena odvisna od tega kolikšno količino CoQ10 vzamemo in za kaj ga potrebujemo, namreč koencim Q10 ima mnogo dobrih in pozitivnih lastnosti, zato je tudi zelo pomembno, da si v naprej kaj več preberemo o tem prehranskem dopolnilu ter si kupimo tistega, ki bo nam zares koristil.

Koencim Q10 se najpogosteje najde v temni listnati zelenjavi, kot je npr. špinača in brokoli, sem ter tja ga najdemo tudi v morski hrani in oreščkih. Koencim Q10 se v človeškem telesu v 90 % nahaja v obliki Ubiquinola, ki ga različni ponudniki ponujajo kot prehranski dodatek, ker se količina te podvrste koencima Q10 z leti zmanjšuje.

Zmanjševanje koencima Q10 v telesu vpliva na sposobnost organizma, in sicer zaradi nepravilne prehrane, genske mutacije, stresa, bolezni in različnih poškodb celic. Koencim Q10 pa ima glavno nalogo, da varuje celice pred radikalnimi poškodbami, saj ima izredno dobre antioksidativne sposobnosti in zato je ključnega pomena pri vzdrževanju zelo potrebne energije za vse dnevne napore.

Comments are disabled