Kje ugodno kupiti keramične ploščice?

Kopalniška oprema

Pogledali si bomo, kje je mogoče ugodno kupiti vso opremo, da bo naša nova (ali pa stara) kopalnica imela čudovit in moderen videz.

Lepa kopalniška keramika namreč naredi bistveno boljše vzdušje v našem domu, če pa je poleg tega še ugodna po ceni, smo pa s tem tako rečeno ulovili dve muhi na en mah. Razmislimo torej, kakšna kopalniška keramika že živi v naši kopalnici in ali želimo menjati samo določene dele, celotno predelati kopalnico ali pa smo enostavno naveličani starih, morda na parih koncih popokanih keramičnih ploščic. Ko imamo odgovor in neko sliko v glavi kaj bi radi, potem je potrebno na lov za elementi.

Kje se lahko kupi ugodna kopalniška keramika in keramične ploščice?

Tako kot vse, se lahko tudi kopalniška keramika vključno z keramičnimi ploščicami kupi tako v trgovinah s kopalniško opremo (en tak primer je salon v Vrhniki), pri privatnih prodajalcih ali pa preko spleta. Iz izkušen pa lahko rečemo, da je danes najbolje kar preko spleta pobrskati, kaj nam določeni proizvajalci in prodajalci ponujajo, saj tako hitro vidimo, kakšna kopalniška keramika nam je sploh všeč in navsezadnje tudi vidimo, kakšna je njena cena. Naslednje vprašanje, ki si ga je vredno postaviti pa je, da se odločimo, kaj pravzaprav sploh potrebujemo?

Če iščemo novo wc školjko, lahko kvalitetno dobimo že od 150 evrov dalje. Če iščemo umivalnik, se cene gibajo od slabih 100 evrov naprej. Za same ploščice pa, kot verjetno to že veste, je izbire danes malo morje. Ampak, če želimo kupiti kvalitetne in lepe keramične ploščice, ki bodo podale moderen izgled in svežino našemu domu, potem se cene gibajo nekje od 10 evrov dalje. Seveda, je potrebno vedeti koliko kvadratnih metrov meri naša kopalnica, vzamemo v zakup še malo rezervnih in imamo končen izračun. Ne pozabimo pa tudi na delo mojstrov, saj brez njih bo še tako lepa kopalniška keramika lahko izgledala katastrofalno. Če pa je napočil čas, da se vsa kopalniška keramika zamenja ali pa opremljamo novo kopalnico, pa se je o tem kakšna kopalniška keramika najbolj paše v naš dom, najboljše kar osebno posvetovati s strokovnjaki.

Comments are disabled