Kljub malo višji ceni, Babor kozmetika ni draga

Imate težave s kožo, ki si jih želite enkrat za vselej odpraviti, hkrati pa ste že popolnoma naveličani nakupovanja novih izdelkov, nekaj mesečnega preizkušanja in spoznanja po nekaj mesecih, da ste zapravili samo dodaten čas in čisto nič drugega, težav pa bi se radi rešili že nekaj let nazaj, ne pa da še vedno iščete primerne izdelke?

Potem je vsekakor skrajni čas, da postane Babor kozmetika vaša oz. greste na strokovne tretmaje najbolje kar k podjetju Rehamed, ki se nahaja v Ljubljani. Če pogledamo na njihovo spletno stran, ima pri omenjenem podjetju Babor kozmetika cenik postavljen na precej različne nivoje.

izdelkiNjihov najcenejši tretma, pri katerem se uporablja Babor kozmetika, stane 50 € in traja 60 min, potem ima Babor kozmetika cenik v nadaljevanju postavljen na 55 € za 90 min, naslednji nivo je 90 € za 90 min, najdražji tretma pa stane pri podjetju Rehamed 105 € in traja 100 min. Pri vseh navedenih cenah se jasno uporablja Babor kozmetika, ki že v sami osnovi ni najcenejša kozmetika na trgu.

Vendar še enkrat izpostavljam; je bolje odšteti nekajkrat malo več denarja, pa so rezultati vidni takoj, ali je bolj nekaj let kupovati kozmetiko in testirati, kaj je dobro in ugotavljati, da spet nakup in testiranje nista bila uspešna? Vsekakor na ta način zapravite bistveno več denarja, le da so plačila morda razporejena skozi daljše časovno obdobje, pri Baborju pa se v krajšem času porabi nekaj denarja, potem pa je koža urejena in boste imeli mir pred njo. Vsekakor pa je pomembno tudi to, da se koža dodatno ne uničuje.

Comments are disabled