Lesena vrata izdelana po naročilu

Za opremo doma imamo na voljo danes zares zelo veliko različne ponudbe in veliko več tudi različnih vrst, le odločiti se je treba tisto, kar bi radi imeli. Je pa to danes zaradi tako raznolike ponudbe pravzaprav še najtežje, saj bi se bilo še najlažje odločiti, če ponudbe ne bi bilo toliko. Včasih so bila tako na primer lesena vrata večinoma lesena, vendar so bila prebarvana z belo barvo, v vratih pa je bilo steklo.

notranja-lesena-vrataPrebarvali so jih zato, da jih je bilo možno lažje čistiti in prebarvati, če je bilo to skozi čas potrebno. So bila pa večinoma izdelana vsa lesena vrata po naročilu, le da je bila izdelava res zelo enostavna. Če se danes odločimo za lesena vrata po naročilu, pa le – ta poteka popolnoma drugače kot je včasih, saj si mizar vzame bistveno več časa, da vse naredi. Če naročite lesena vrata pri podjetju Ideales, ki je specializiran za izdelavo vrat, boste čakali od enega meseca do meseca in pol, saj je najprej treba priti na vrsto, poleg tega pa Ideales naredi vsa lesena vrata skupaj s podboji iz lesa, lepilo se mora posušiti, prav tako pa tudi ne gre za serijsko proizvodnjo, torej mora morda za kakšen del vrat, kot je steklo, vodila, kljuke ali pa kakšna posebna vrsta lesa, čakati na dobavo.

Pri takšni izdelavi se namreč lahko odločite za res čisto vsako posebnost, pa čeprav se zdi še tako zelo nenavadna. Še posebej težko pa je jasno izdelati lesena vrata, ki so bolj nenavadnih oblik, še posebej polkrožna oz. takšna, ki imajo kakšno neravnino, saj je le – to potrebno narediti s posebno pozornostjo in to gre enostavno veliko počasneje.

Comments are disabled