Naj bo darilni bon za masažo dolgo unovčljiv

darilni bon za masažo

Ljudje imamo kar po pravilu kar precej težav z odločitvijo o nakupu primernega darila. Težko je najti nekaj, kar človek potrebuje ali pa si želi in je hkrati tudi v okviru nekega določenega proračuna. Zato se dejansko kakšen darilni bon za masažo zdi idealno darilo. Pri nakupu darilnih bonov za masažo pa res pazite na to, da bo darilni bon za masažo dolgo unovčljiv. Na strani Mojedarilo, kjer se darilni bon za masažo lahko pogledajo tukaj https://www.mojedarilo.com/ca/6/bon-za-masazo bojazni, da bi imel bon kratek čas za unovčitev, ni, saj so vsi njihovi boni večinoma unovčljivi eno ali pa celo dve leti, tako da obdarjencu pustite kar precej manevrskega prostora.

Ne bodo vsi bona izkoristili takoj

Tisti, ki nad masažo niso ravno navdušeni, bodo praviloma rabili kar nekaj časa, da se bodo na masažo dejansko tudi odpravili in če bodo imeli samo nekaj dni, da darilni bon za masažo unovčijo, se bodo kar po pravilu raje odločili, da bona ne bodo izkoristili. Tako enostavno je to. Če ste si pa vi že vzeli čas in kupili darilo, pa je prav, da ima obdarjeni tudi nekaj od tega in se tudi sprosti ali pa si z masažo odpravi vse bolečine v hrbtu ali drugih predelih telesa.

Dolgo unovčljivi darilni bon za masažo dražji

Je res, da je darilni bon za masažo, ki je dalj časa unovčljiv, tudi dražji. Še posebej v primeru, da primerjavo delate s kuponsko ponudbo, kjer so ponudniki pripravljeni poceni storitev izvajati le omejen, kratek čas, saj jim ni smisel v tem, da bi imeli na primer v ponudbi darilni bon za masažo, ki bi trajal več mesecev, ena oseba bi kupila več bonov in potem lahko celo leto uživala v skoraj brezplačni masaži. Taka ponudba je dejansko veliko bolj primerna za osebo, ki si bon kupi sama sebi in nikakor ne za darilo.

Comments are disabled