Napihljivi gradovi za rojstni dan

Želje otrok za rojstne dneve so velikokrat nad zmožnostmi staršev. Najlažje je organizirati tematsko zabavo in s tem omejiti želje otrok. Če organiziramo zabavo za otroka, ki ima rad aktivnosti in norenje je najbolj optimalna rešitev najem napihljivega gradu.

Za najmlajše in tudi tiste malce starejše

Napihljivi gradovi so primerni za vse, ki imajo možnost zadostnega prostora na zunanjih površinah. Najem napihljivega gradu je možen preko spletnih ponudnikov. Starši lahko izbirajo med različnimi temami, ki so prilagojene starostni skupini. Pri najemu je potrebno podpisati najemno pogodbo s katero se starši zavezujejo k določenim odgovornostim. Pri uporabi je potrebno paziti, da ne pride do stika z ostrimi predmeti, ki bi lahko poškodovali napihljivi grad. Otroci morajo pred uporabo sezuti čevlje, po uporabi pa je potrebno počistiti notranjo in zunanjo stran gradu.

Najem napihljivega gradu je primeren za vse, ki si želijo popestriti rojstnodnevno zabavo. Uporabljajo ga lahko otroci od 1-5 let, starost pa je opredeljena pod vsako ponudbo. Cenovno ni velikih razlik glede na ponudnika. V primeru prevoza se je možno dogovoriti z ponudnikom. Igranje otrok je na lastno odgovornost, le-to pa prevzamejo starši oziroma skrbniki, ki so prisotni ob uporabi.

Ponudba se razlikuje od napihljivih toboganov do napihljivega gradu. Tematika je prilagojena starosti otrok. Športne tematike imajo tudi pritrjen napihljiv gol ali koš za bolj razgibano igro. Za igranje je možno dokupiti oziroma najeti plastične žogice za dodatno zabavo pri igranju. Večina ponudnikov omogoča povpraševanje preko spletnega obrazca. V obrazec se vpiše osebne podatke in želje pri naročilu.

Najem napihljivega gradu je možen tudi za notranje prostore. Najem je odlična izbira za povečanje aktivnosti pri otrocih. Ker dandanes otroci večino dneva preživijo v notranjih prostorih je to odlična priložnost za vikend razgibavanje na prostem. Za najem napihljivega gradu se odloči tudi veliko šol in vrtcev. Pri uporabi je potrebno opozoriti otroke na varno uporabo.

Comments are disabled