Otroške sobe

Programi otroških in mladinskih sob so namenjeni opremi prostorov tako za cicibana kot tudi za že »starejšega mladinca«, za lepe pravokotne prostore kakor tudi mansarde.

Pri opremljanju otroške sobe moramo biti zelo izvirni, uporabiti domišljijo, odraslo logiko pa nekoliko dati na stran. Misliti moramo na srečo otrok, kar pa pomeni, da moramo slediti otroškim sanjam in jim ustvariti pravljični svet, v katerem se bodo radi zadrževali in se v njem tudi zelo dobro počutili.

Programi otroških sob, kot vam jih nudijo v pohištvenem salonu Il ambienti, ustrezajo vsem tem zahtevam. Zabavne otroške sobe odlikujeta širok izbor elementov ter možnosti kombiniranja barv. Prav slednje na otroke delujejo zelo vzpodbudno. Pri izbiri ustrezne otroške sobe za svoje otroke se posvetujete tudi s strokovnjaki in arhitekti, ki so vam v salonu na voljo kadar boste želeli. Za vas bodo našli primerno rešitev tudi, če si bodo vaši otroci sobo delili z bratci in sestricami. Pogradi so odlična in hkrati otrokom zelo zanimiva rešitev, glede na prostorsko stisko pa v sobi pride prav vsak dodatni predal, ki jih v današnjih nadstropnih posteljah ne primanjkuje. Potrebujete novo spalnico?

Comments are disabled