Pisalne mize

Pisalne mize se od kuhinjskih bistveno razlikujejo. No, morda si želimo pri obeh, da so stabilne, torej vzdržljive, a vendarle pisalnih miz skoraj nikoli ne odevamo s priročnim namiznim prtom, niti jih ne namenjamo za pripravo ali uživanje obrokov.

Tako na kuhinjske kot tudi na pisalne mize pa radi odlagamo številne stvari. Na kuhinjske hrano, na pisalne mize pa pisarniški material, med katerimi se najpogosteje znajdejo računalnik ter tisoč in en kos papirja. Slednje zaradi tega potrebujejo številne predale, police in druge funkcionalne elemente za shranjevanje oziroma odlaganje predmetov, medtem ko so kuhinjske mize s tega vidika bolj »gole«.

Kadar smo bolj na tesnem s prostorom in se moramo posluževati skoraj že čarovnij, da opremimo svoje stanovanje čim bolj funkcionalno, nam pridejo prav inovativne rešitve pisalnih miz, med katere štejemo tudi pisalne mize na kolesih, da jo lahko poljubno in brez težav premikamo po stanovanju, še posebno navdušenje pa nam daje tip pisalne mize, ki ima spremenljivo obliko, tako da je lahko enkrat pisalna oziroma računalniška miza, z malo preureditve pa je lahko že popolnoma »navadna« omarica.

Comments are disabled