Pred nakupom krožne žage preglejte tudi cenik

Kar koli danes kupujemo, je res zelo dobro, da najprej preverimo ceno, saj je lahko razlika v ceni izredno velika, še posebej če gre za dražje izdelke se razlika v ceni izredno pozna. Kakršna koli orodja pa imajo lahko seveda tudi kar precej visoko ceno, pri čemer pa tu nimam v mislih izvijačev in podobnih majhnih izdelkov.

Krožna žaga je eden od izdelkov, ki ni ravno najcenejši in kjer je cena kaj hitro minimalno okoli 100 €. Tako se lahko cenik krožne žage zelo razlikuje tudi znotraj posameznega podjetja samo če primerjamo posamezen dan, saj ima lahko podjetje akcijski dan. Če pa upoštevamo, da cenik krožne žage ne obstaja samo eden, temveč je le – ta navadno odvisen seveda tudi od podjetja do podjetja, pa je še toliko bolj jasno, zakaj prihaja do razlike v ceni in ima krožna žaga lahko tako zelo različno ceno.

Tako ima na primer podjetje Metal Mikulič ves čas neke akcijske cene in tako pri njih najcenejša krožna žaga, v trenutku pisanja tega prispevka, znaša le slabih 100 €, medtem ko je sicer redna cena 130 €. Pa to ni neka xy blagovna znamka, temveč Hitachi. Pri podjetju Metal Mikulič pa je trenutno najdražja krožna žaga slabih 600 €, vendar pa seveda ta najdražja omogoča obdelavo več različnih materialov.

Na cene je torej res zelo priporočljivo gledati, ker lahko marsikje najdemo bolj ugodnega ponudnika, pa to ne samo zaradi akcijskih cen, temveč kar na splošno zaradi vseh preostalih dejavnikov, ki lahko vplivajo na ceno pri ponudnikih.

Comments are disabled