Pri odločitvi izbire izvajalca vsakega zanima v prvi vrsti tudi cenik polaganja tlakovcev

Cenik za polaganje tlakovcev se seveda razlikuje od ponudnika, materiala in načina dela. Sploh danes, ker je konkurence malo morje na Slovenskem trgu. Pri odločitvi izbire izvajalca vsakega zanima v prvi vrsti tudi cenik polaganja tlakovcev.

Seveda vsak posameznik najprej začne iskati cenik za polaganje tlakovcev, saj vsak želi stvar narediti najbolj ugodno, kolikor se le da. Zagotovo boste med brskanjem po spletu za storitev polaganje tlakovcev naleteli na kar nekaj spletnih strani, ki vam bodo podale sigurno nekaj informacij. Zelo hitro boste ugotovili, da za polaganje tlakovcev poleg cene potrebuje še kar nekaj drugih odločitev, kot sta material in oblika.

Ker pa je ponudbe veliko, lahko material in obliko združite tako, da bo najbolj cenovno ugodno za vas. Cena tlakovcev je odvisna tudi od barve tlakovcev in lahko jih dobite že za 12 EUR na kvadratni meter, malo boljše kakovosti pa za 19 EUR. Načeloma se kupuje tudi po cele palete. Če pa delate sami in material za polaganje tlakovcev le naročite, vam ponekod zaračunajo dostavo, ki se giblje okoli 120 EUR za 6 palet, če pa vam palete tudi razložijo vas stane 6 EUR na paleto.

Različne pa so tudi palete za dostavo vaših tlakovcev in tudi tu so cene različne. Seveda pa, ko se odločite za polaganje tlakovcev, si lahko material pripeljete tudi sami, kar bo mogoče še najbolj cenovno ugodno. Za polaganje tlakovcev, po navadi rabimo tudi robnike, ki pa stanejo okoli 15 EUR na kvadratni meter. Cena je odvisna tudi od priprave terena in koliko tlakovcev bo potrebno rezati in prilagajati terenu.

Comments are disabled