Reflektorske luči svetijo močneje

LED reflektor

Iščete kakovostno zunanjo luč, ki nudi zelo dobro osvetlitev in deluje nemoteno ne glede na zunanje temperature ali razmere? Izberite led reflektor s senzorjem, ki je poleg tega, da močno sveti, tudi zelo varčen pri porabi električne energije. Gre torej za svetilo, ki osvetljuje bolje od marsikatere druge luči na trgu, hkrati pa za tako kakovostno osvetljevanje porabi precej manj energije. Verjamemo, da je to točno tisto, kar išče veliko ljudi. In prav to je razlog, da so se proizvajalci odločili izdelati svetilo, ki je učinkovito, varčno in zelo funkcionalno. Za to še dodatno poskrbi senzor gibanja, ki omogoča, da se luč prižge le takrat, ko je to nujno potrebno, s čimer se njena varčnost še zmanjša.

Luč, ki osvetli prav vse

Težko najdemo bolj primerno svetilo za zunanjo uporabo, kot je prav led reflektor s senzorjem. Pri tem je pri izbiri pomembno gledati predvsem na kakovost ohišja, sploh če vaš reflektor ne bo nameščen pod streho, ampak popolnoma na prostem, izpostavljen visoki vlagi, padavinam, nizkim temperaturam in podobno.

Ohišje mora biti trpežno, narejeno iz nerjavečega in odpornega materiala, ki dobro zaščiti žarnico. Poleg tega pa mora biti ohišje tudi vodotesno. Pri nakupu velja biti pozoren tudi na to, kako se izbrano svetilo montira in kakšne vijake se pri tem lahko uporabi, saj morajo biti tudi ti čim bolj odporni na vlago, rjavenje in podobno.

Led reflektor s senzorjem je primeren za:

  • osvetlitev dvorišč in okolice
  • lažji dostop do stavb, hiše, poslovnih prostorov
  • osvetlitev dovozov in poti
  • za garaže in delavnice
  • za osvetlitev vhodov in stopnišč
  • z njim lahko dobro osvetlite tudi gradbišča

Izberite led reflektor s senzorjem!

Je sploh še vprašanje, katero svetilo boste izbrali? Led tehnologija navduši tudi najbolj zahtevne, senzor pa poskrbi še za dodatno varčnost. Tako bo svetilo porabilo le minimalno količino električne energije, vi pa boste kljub močni in dobri osvetlitvi veseli, ker se to na vašem računu za elektriko ne bo preveč poznalo. Pri tem bodite pozorni na energijski razred izbranega svetila ter na druge njegove karakteristike. Poleg materiala ohišja je treba gledati še svetilnost žarnice.

Prav v tem se namreč reflektorji najbolj ločijo med seboj, hkrati pa je to tudi lastnost, ki jih loči od drugih svetil: njihova svetilnost je namreč veliko boljša. Prav zato sploh ni dileme, katero svetilo je najbolj pametno izbrati za zunanjo uporabo!

Comments are disabled