Rehamed z naravnimi in permanentnimi načini nege nohtov

Skrb za lepe in urejene nohte je nekaj povsem običajnega za urejeno žensko. Nega nohtov tako ni več redkost, ampak nekaj povsem običajnega. V Ljubljani je na voljo precej salonov, ki nudijo to storitev, prav zagotovo pa je med naprednejšimi Rehamed nega nohtov. V starih časih ženske niso poznale posebnih načinov nega nohtov. Že to, da so doma imele pilico za nohte, namesto škarjic za nohte, je bil velik napredek.

Potem so počasi prišli v prodajo tudi laki za nohte. Še zdaleč pa se ni govorilo o obisku kozmetičnih salonov, katere bi obiskali zaradi nega nohtov. No, skozi leta se je vse to popolnoma spremenilo. Pripomočkov za nega nohtov je v drogerijah ogromno, prav tako pa je ogromna izbira lakov za nohte. In tudi ko se ženska odloča za obisk salona, kot je na primer kozmetični salon ali salon za nega nohtov, je izbira ogromna in precej so obiskani. Seveda pa danes ženske gledajo še na druge, lahko bi rekli napredne, dejavnike pri odločitvi, kam iti na manikuro. Rehamed nega nohtov ponuja manikuro, ki je permanentna, kar pomeni, da lak zdrži kar okoli 4 tedne, brez da bi se krušil. Seveda imajo ženske takšen način manikure rajši, saj prihranijo čas ko morajo namesto vsak teden, le enkrat mesečno na urejanje nohtov. Dandanes je čas dragocen in vedno ga imamo premalo.

To podjetje, ki poleg storitev za zdravo življenje in zdravo telo, ponuja manikuro, ki ne samo da je permanentna, je osnovana na naravnem pristopu, saj uporabljajo lake, ki so narejeni za naravne nohte, ne vsebujejo formaldehina, toluena in DBP ter so prijazni tako do nohtov kot do okolja. To so Jessicageleration laki. Vsekakor se dandanes poleg urejenosti nohtov gleda tudi na to, da nohti ostanejo zdravi in negovani na čim bolj naraven način.

Comments are disabled