Se zavedate, kako zelo koristna in priročna stvar je najem kombija?

Se zavedate, kako zelo koristna in priročna stvar je najem kombija? Razlog je v tem, da nima vsaka oseba doma kombija za razvoz določenih stvari ali pa ljudi, pa čeprav bi vsakemu kar pogosto prišlo prav.

Najem kombija je cenovno zelo ugodna zadeva, saj ga lahko dobiš že od 60 eur na dan, s tem da so vozila brezhibna, čista in v pripravljenosti za prevoz. Če se selite, je kombi prav tako zelo priporočljiv, saj boste sigurno privarčevali  na koncu, če ne drugega pa na času in bencinu, saj vam najem kombija pri ponudnikih teh storitev nudijo takšen kombi, da boste čim prej prepeljali stvari, ki jih želite imeti v novem domu.Master Furgon

Seveda se pričakuje, da kombi vrnete v takšnem stanju, kot ste ga prevzeli. Je pa ogromno podjetij, ki vam najem kombija nudijo, vi pa boste tisti, ki se boste odločili za katero podjetje se boste odločili, zagotovo pa vas bo najbolj zanimala cena. Preden se odločite za najem kombija, morate izpolnjevati določene pogoje, za začetek pa morate narediti rezervacijo. To se naredi z osebnim dokumentom, kreditno kartico in seveda z vozniškim dovoljenjem, saj si najem kombija lahko privoščijo le tisti, ki so opravili vozniški izpit. Najem kombija se po navadi plača v naprej po predračunu.

Minimalna dolžina najema pa je 24 ur. Ob najemu pa so potrebna tudi tri zavarovanja, to so obvezno zavarovanje, kasko zavarovanje ter zavarovanje proti kraji. V ceno se ne šteje gorivo, tako da je to strošek od stranke. Vse kar je potrebno poleg najema je le to, da za vozilo skrbite kot bi bilo vaše, da si ne naredite dodatnih stroškov.

Comments are disabled