Sedežna garnitura

Sedežna garnitura je navadno največji kos pohištva v dnevni sobi. Čeprav hrepenimo po velikem in udobnem sestavu, le-ta ne sme preveč obtežiti prostora, prav tako pa ne sme ovirati gibanja po njem.

Pohištveni salon Il ambineti vam nudi pestro izbiro vseh vrst sedežnih garnitur, ki se prilegajo  vašemu domu ter sovpadajo z vašimi željami in potrebami. Izbirate lahko med klasičnimi modeli in modernejšimi stili, ki vsi zagotavljajo udobnost. Nekoč klasične trosede, dvosede in fotelje, na katerih smo s strumno poravnano hrbtenico sprejemali obiskovalce, zamenjuje zofa, na kateri se lahko udobno vzlekne vsa družina in uživa pri počitku, druženju ali kino dogodku.

V pohištvenem salonu Il ambienti lahko kupite tudi vzmetnice, ki vam bodo pomagale do boljšega spanca. Globina sedišča, nižji naslon, pralni materiali … vse to so sodobni trendi, ki zagotavljajo kakovost in ugodje. Da o kakovosti materiala sploh ne govorimo ter o barvni paleti, usnjenih ali tekstilnih prevlekah itd.

Sedežno garnituro lahko popestrite tudi s samostojnimi kosi, kot so tabure in počivalniki, saj se poljubno kombinirajo in spenjajo skupaj glede na trenutne potrebe.

Comments are disabled