Servis tiskalnikov lahko pride še kako prav, zato se le pozanimajte, kje obstaja

Predvsem podjetja si najbolj od vsega želijo, da njihova delovna oprema ves čas deluje in to ne glede na to, ali gre za pisarniško delo ali pa delu nekje zunaj. Pri tem je pomemben prav vsak kos opreme, še posebej pa tisti, ki je dražji. Zato je vedno najbolje, da najprej pogledamo, kje obstaja uradni serviser, saj se kakšni kosi opreme pa vseeno splačajo popravit, kot so na primer tudi tiskalniki.

Ravno za tako delovno opremo pa je izjemno pomembno, da preverimo še pred nakupom, kjer servis tiskalnikov obstaja. Pri podjetju Anderwald servis tiskalnikov obstaja kar v njihovi hiši, kjer lahko kupite tudi tiskalnik, torej imajo vse v enem. Hkrati pa je Anderwald servis tiskalnikov uraden serviser za znamki Kyocera in Konica Minolta, tako da se pri njih ne rabite bati, da ne bodo vedeli, kaj je z vašim tiskalnim narobe in da bodo pri servisiranju bolj kot ne ugibali, vam pa nakopali več stroškov kot pa koristi.

Vsekakor mora biti še posebej za podjetje, kjer se na veliko tiska, kjer  je tiskalnik izredno velikega pomena in kjer brez njega ne morejo biti, servis tiskalnikov še veliko bolj pomemben dejavnik vpliva na končno odločitev za nakup. Fizična oseba, ki tiskalnik uporabi morda nekajkrat na teden in ki ji le – ta ni življenjskega pomena, seveda tudi mora vedeti, kje servis tiskalnikov obstaja in se praviloma tudi mora pozanimati to ob samem nakupu, vendar pa je razlika v vrednosti nakupa praviloma izredno velika.

Comments are disabled