Soda bikarbona pomaga ohranjati zdravje vašega telesa

soda-bikarbona-za-zdravje

Se sploh zavedate, kako nezdravo živimo in kakšne posledice ima to za naše telo in posledično na naše počutje? Največja težava današnjega človeka je danes zakisanost, k zakisanosti pa prispeva praktično čisto vse, tako meso kot tudi sadje, zelenjava, žitarice, voda, sokovi itd., torej ne moremo reči, da če se nekdo zdravo prehranjuje, da njegovo telo ni zakisano, prav tako pa tudi ne vegetarijanci in vsi ostali.

Sicer danes obstajajo najrazličnejši izdelki, ki pomagajo k razkisanosti telesa, vendar pa je soda bikarbona za zdravje našega telesa še najboljša, saj ne vnašamo vase prav nobenega konzervansa ali česa drugega. Lahko z gotovostjo trdimo, da je soda bikarbona še najbolj zdrava in to kljub temu, da je precej neznana oz. žal precej neuporabna, pa čeprav jo poznamo že izjemno dolgo in so jo uporabljali že zelo dolgo časa nazaj. Če se uporablja soda bikarbona za zdravje telesa v smislu zakisanosti, nevtralizira vso kislino, ne pa da mora telo črpati svoje zlate rezerve, torej organizmu pomagamo. Edino, kar morate pa vedeti, pa je to, da se soda bikarbona naj nikakor ne uživa pred obrokom hrane, saj želodec kislino za prebavo nujno potrebuje.

Če ste mnenja, da voda telo čisti, da jo je ravno tudi zaradi tega priporočljivo čim več spiti na dan, pa se zavedajte, da tudi voda kisa telo, pa čeprav pijete postano vodo, ki jo pripravite v prav posebnem loncu, ki je temu namenjen, boljša je, vendar pa še vedno ne dosežete tudi slučajno ne enakega rezultata kot ga nudi soda bikarbona. Se pa soda bikarbona dobi praktično povsod, če vam je soda bikarbona, ki jo prodaja Malinca všeč, pa vsekakor izkoristite in kupite še ostale izdelke, ki jih prodaja Malinca.

Comments are disabled