Spalnica z osebno noto

Spalnica je kotiček za sprostitev in polnjenje baterij. V njej preživimo malo časa zato mora biti ta kakovosten ter udoben.

Klasična predstava spalnice je seveda lesena oprema kupljena v kompletu – postelja, omara, mogoče mizica ter ogledalo. V zadnjem času pa se pri gradnji hiš in stanovanj pojavlja trend, da ima glavna spalnica ločeno garderobno sobo. V sami spalnici ostaja le postelja z nočnima omaricama, mogoče kakšen predalnik in nekaj dodatkov (ogledalo, španska stena, udoben fotelj).

Vedno bolj postajajo moderne tudi spalnice opremljene s kovinskim pohištvom. Ne le zaradi izgleda, ki zaradi enostavnega oblikovanja ponuja neskončne možnosti, tako klasičnih kot modernih dizajnov, spalnice opremljene v tem stilu so z izbiro kvalitetnega proizvajalca pohištva zelo kakovostne in večne.

Barva in oblika pohištva lahko spalnico spremeni v sončno Toskano ali mirno elegantno Angleško podeželje. Rabite le kovinsko posteljo v francoskem ali italijanskem stilu, špansko steno za pridih intime, stoječe ogledalo ujemajočih se oblik s posteljo ali kaj podobnega. Možnosti je veliko. Lahko sledimo tudi trendom in spalnico opremimo z modernimi čistimi linijami postelje. Naj bo po vašem okusu, saj oddajala vašo energijo, ne glede na stil, ki vam je všeč. Kliknite, če vas zanimajo sedežne garniture.

Comments are disabled