Spodnje perilo

Spodnje perilo naredi za vaše telo več, kot si mislite, podpre vašo zadnjico, polepša vam postavo, poudari vaše najboljše točke. S pravim spodnjim perilom se počutite lepe in privlačne. In prekipevate od samozavesti. Ustvarjalci spodnjega perila Prima Donna ugotavljajo, da samo 30% vseh žensk nosi pravo velikost nedrčka. Kaj pa vi?
Tudi vse ženske ne izgledajo enako dobro v vsaki barvi in modelu nedrčka. V čem je skrivnost najti idealno spodnje perilo, ki ne le, da se vam popolnoma prilega, ampak ustreza tudi vaši osebnosti? Potrebno je še upoštevati, da se v različnih življenskih obdobjih vaše telo spreminja. Drugačno je, ko ste noseči, ste v menopavzi, nihanja so tudi v telesni teži. Kako je krojeno vaše spodnje perilo, je tudi zelo pomembno. Pomaga vam poudarjati najlepše na vašem telesu in odvračati pozornost od tistega, kar želite skriti. So vaše prsi bolj skupaj ali narazen? Imate ozka ramena in široke boke? Na vse to morate računati, da najdete pravi kroj.

Ko ste izbrali pravo velikost in kroj, najdite za spodnje perilo še svoj najljubši stil in barve. Stil in barve se morajo ujemati z vašo poltjo, garderobo, ki jo nosite, in izražati vašo osebnost. Najbolje, da obiščite trgovino, kjer vam bodo lahko usposobljene prodajalke dale pravi nasvet.

Comments are disabled