Rolete Tehrol – odgovor na mraz

Kakšen mesec nazaj je v Celju potekal mednarodni obrtni sejem – Mos. Tam je bilo tudi podjetje Tehrol. Njihovega prodajnega predtavnika sem malo povprašala, kako lahko prihranim pri stroških za ogrevanje. Trenutno imamo ogrevanje na plin, cene plina pa neusmiljeno rastejo. Povedal mi je, da k temu pripomorejo tudi rolete Tehrol.
Začudila sem se, ker še nikoli nisem pomislila, da bi rolete lahko služile zmanjševanju stroškov. Razložil mi je, da zaprte rolete zmanjšujejo izgubo energije. Topli zrak se zadržuje med roleto in oknom, in se z roletami Tehrol ne odbija (zaradi česar izgubimo veliko toplotne energije). Izguba energije se pri starejših gradnjah tako zmanjša za kar 40%, pri novejših gradnjah in nizkoenergijskih hišah pa za kar do 25%. Predstavnik mi je pokazal list, na katerem je pisalo rolete cenik. Razbrala sem, da so rolete Tehrol cenovno dostopne.
Pri podjetju Tehrol poznajo tako alu rolete kot tudi zunanje rolete. Za vse je značilno, da imajo protivlomno zaščito, pri podjetju Tehrol nudijo širok spekter rolet različnih barv, v primeru okvare rolet (do česar sicer redko pride) je dostop do rolet enostaven in hiter, s čimer umazanijo ob delu minimalizirajo, vse rolete pa so izredno učinkovit toplotni in zvočni izolator, zaradi česar so me rolete Tehrol nedvomno prepričale za nakup.

Comments are disabled