Žaluzije Tehrol – konec nočnih mor

Prenavljam stanovanje. Še nedolgo nazaj sem si tega res želela, zdaj ko sem končno na tem, da mi sanje uspe uresničit, pa se soočam s podočnjaki, nespečnostjo in slabim počutjem. Ne vem, kako naj se v tej široki ponudbi odločim za osnovo – žaluzije. Kolegica mi je povedala, da je sama v svoje stanovanje dala namontirati žaluzije Tehrol.

Za začetek si bom ogledala njihovo spletno stran, da odkrijem, kaj se skriva pod zavihkom žaluzije. Vidim, da se žaluzije delijo na notranje in zunanje. Notranje žaluzije so cenovno ugodne, omogočajo skoraj popolno, delno zatemnitev, lahko izbiram žaluzije v pestri barvni lestvici in so primerna za okna nepravilnih oblik (ravno prav za mojo podstreho).

Poglejmo še, kaj je značilno za zunanje žaluzije. Zame eden najpomembnejših faktorjev – zunanje žaluzije Tehrol so dober izolator, saj preprečujejo segrevanje stekla in neposredni vstop svetlobe v prostor.

Priporočila za žaluzije Tehrol imam, cene pa so tudi ugodne. Alea acta est! Izbrala bom zunanje žaluzije za celotno hišo, razen za podstreho, kjer bodo notranje žaluzije Tehrol in problem je rešen.

Comments are disabled