Tiskana majica kot unikatno in cenovno ugodno darilo

Za posebne priložnosti, največkrat za zabavno darilo, je tisk na majice odlična izbira. Le kdo ne nosi majic? Unikatno izbran motiv na majici je nekaj posebnega. Pri izbiri motiva za na majico igra ključno vlogo priložnost za katero se izbira tovrstno darilo in pa tisk na majice cenik, ki ga imajo trgovine in spletne trgovine, ki to ponujajo.

Obstajajo tako fizične kot spletne trgovine, ki ponujajo tisk na majice, so pa spletne vedno bolj aktualne zaradi hitrega naročanja in seveda lažje dostopnosti. Če v iskalnik vtipkamo tisk na majice, nam prikaže več ponudnikov te storitve. Tisk na majice cenik ni pri vseh ponudnikih isti, pri določenih celo ni jasno določen oziroma je cena določena skupaj z majico, za sam tisk pa ni napisan. Cena je pri ponudnikih odvisna tudi od vste tiska, velikosti motiva, barv, količine majic, ki jih naročamo itd.

Obstaja več vrst oziroma načinov tiskanja na majico. Med najbolj priljubljenimi so digitalni tisk, potisk majic s folijo, sitotisk. Od zahtev kupca je odvisno, kateri način je najbolj primeren. Tisk na majice omogoča izdelavo majice z motivom, ki je unikaten. Pri tem kupec izbere vrsto majice, barvo in velikost majice, vrsto motiva, velikost motiva, kje na majici se bo motiv nahajal, skratka odločitev kupca je, kakšno majico želi imeti, ponudnik pa njegovi želji skuša ugoditi. Če ponudnik teh storitev v svojem ceniku vsaj približno prikaže cene storitev, se kupec lažje odloči, kje bo dal tiskati majice. V interesu kupca je, da je izdelek kakovosten in čim cenejši, saj gre največkrat za darilo ob posebnih priložnostih, kot so rojstni dnevi, obletnice in podobno. Za tisk na majice se ljudje največkrat odločajo, kadar želijo kakšen poseben in smešen motiv na majici, to pa potem kot darilo podarijo svojim najbližjim, prijateljem, sodelavcem ob različnih posebnih priložnostih.

Comments are disabled