Turčija last minute iz Ljubljane

Za oddih v Turčiji nam je na voljo precej destinacij. Skozi vse leto se lahko odločamo za počitnice v tej orientalski deželi. Ne potrebujemo imeti ogromno denarja, saj nam Turčija last minute ponuja poceni počitnice v tej deželi. Ta država ponuja več obmorskih in tudi drugih krajev v notranjosti države, za oddih tako poleti kot izven glavne sezone med novembrom in aprilom. Ta destinacija omogoča rezervacijo dopusta poceni tudi preko Turčija last minute iz Ljubljane. Za obmorske kraje je najprimernejši čas za rezervacijo dopusta preko Turčija last minute med aprilom in novembrom, saj so takrat temperature dvignejo v višave in se tam odvija vroče orientalsko poletje.

Turška riviera privablja turiste zaradi turkiznega morja, mogočnega gorovja Taurus ki se dviguje v ozadju, glavno mesto province Antalija pa ponuja tudi bogato zgodovino, čudovite bazarje in še in še. Predvsem za Antalijo in Alanijo lahko rezerviramo oddih preko Turčija last minute iz Ljubljane, vendar je cena nekoliko dražja kot če potujemo iz drugih okoliških letališč, kot so Graz, Celovec, Dunaj, Munchen.  Cena se dvigne za približno 100 evrov ali mogoče malo več, imamo pa s tem prihranjen čas potovanja. Moramo namreč vedeti, da če potujemo iz letalič ki so nekoliko oddaljena, potem nas stane nekaj tudi pot do tja in nazaj, kar pa potem cenovno nanese približno isto kot če potujemo iz Ljubljane.

Turčija last minute nam skratka omogoča ogromno različnih možnosti kam potovati, kdaj in iz kje potovati. Počitnice v tej deželi nas stanejo med 200 in 500 evri, odvisno kakšno ponudbo si izberemo. Če želimo potovati v Turčija last minute iz Ljubljane, je največ ponudb za turško riviero, če pa se odločamo za kraje kot sta Ankara in Istanbul pa preko Turčija last minute dobimo ugodne ponudbe iz bližnjih letališč.

Comments are disabled