Turisti v Ljubljani vedno bolj iščejo ponudnike za najem avta

opel-zafira-tourerTurizem se je v Sloveniji in posledično tudi v našem glavnem mestu v zadnjih petih letih res zelo povečeval, leta 2016 pa še posebej, kar je verjetno posledica številnih terorističnih napadov, Slovenija pa velja za enkrat za varno državo. Posledično se je jasno povečalo tudi povpraševanje po spremljajočih storitvah in vsak podjetnik, ki se vsaj malo znajde, je to priložnost izkoristil. Glede na to, da pa večina turistov v Ljubljano pride z letalom, potem pa naprej raziskujejo državo z vozilom, večinoma vsi povprašujejo za najem avta.

Avto v najem v Ljubljani pa sploh ni težko dobiti na veliko srečo turistov, saj jim na primer podjetje Agio ne nudi samo ugodnega najema, temveč tudi dostavo vozila na letališče Jožeta Pučnika, turisti pa se lahko z njim dogovorijo tudi, da avto pustijo kar v Ljubljani brez kakšnega dodatnega stroška, saj je iz Ljubljane mnogo več povezav kot pa iz Brnika. Moramo pa reči, da kljub temu, da se je za avto v najem v Ljubljani povpraševanje precej povečalo, da ponudniki za najem avta cen sploh niso povišali, torej lahko turisti še vedno uživajo v precej ugodnih cenah. Seveda so cene za najem avta v največji meri odvisne od tega, kako luksuzen avtomobil si ljudje želijo. Jasno, več luksuza pomeni posledično tudi višjo ceno.

Glede na vse skupaj lahko zaključimo, da imajo turisti pri nas ogromno znamenitosti in lepih točk, ogled katerih jim omogoči najem avta, kakšno ceno in pri katerem ponudniku se bodo odločili za najem avta, pa je povsem njihova lastna izbira, saj je ponudnikov dovolj.

Comments are disabled