V kopalnico vnesite luksuz z unikatno keramiko

unikatna keramika

Že sam pojem unikatna keramika, mogoče zveni nekoliko domišljavo in luksuzno in marsikdo bi rekel cenovno nedostopno. Pa vendar unikatna keramika res je nekaj posebnega in luksuznega, cenovno pa prav zagotovo ni nedostopna. Veliko ljudi pri obnavljanju doma išče elemente in opremo, ki bi bila nekaj posebnega, da ne bi še na tisoče drugih imeli enake stvari v svojih stanovanjih.

Prav zato ker so ploščice sestavni del vsakega doma, če ne drugega se jih zagotovo položi v kopalnici, moderno pa jih je imeti tudi v drugih prostorih stanovanja, je vredno razmisliti kakšne bomo kupili. Unikatna keramika kupcem ponuja nekaj čisto samosvojega, saj takšne keramične ploščice izdelajo samo v določeni količini in potem jih serijsko ne izdelujejo več, tako kot običajne keramične ploščice, ko neko serijo ponavjajo tudi več let.

Unikatna keramika je tako edinstvena in v vsako kopalnico vnese luksuz tako ali drugače, najprej zaradi svojega izgleda in vzorca, pa tudi zaradi same unikatnosti in neponovljivosti. Kakšno unikatna keramika izbrati je odvisno od stila ki ga želimo v stanovanju imeti in tudi našega okusa, pa seveda tudi koliko denarja smo pripravljeni odšteti. Za unikatna keramika lahko odštejemo samo okoli 20 evrov na kvadratni meter, lahko pa tudi par deset evrov na kvadratni meter. Med vrhunskimi zdelovalci ploščic zagotovo kraljujejo španski proizvajalci, pa tudi italijanski. Znani so namreč po svoji kakovosti, pestrosti ponudbe, saj vse njihvove ploščice res delujejo in izgledajo luksuzno, raznilikosti vzorcec in estetike pri njihovih ploščicah ne manjka. S trdnostjo lahko trdimo da unikatna keramika v kopalnici povečuje njen luksuz in estetiko. Je pravi modni hit na tržišču in tudi kopalnice z njeno zaslugo izgledajo vedno bolj izjemno.

Comments are disabled