Vrtne garniture

Vrtne garniture bi lahko definirali kot kose pohištva za zunanjo ali notranjo uporabo, za dolgo vrsto let in za vse letne čase. Stoli, klopi, mize, ležalniki, blazine, senčniki, žari, letne kuhinje, sredstva za vzdrževanje, hišice za orodje, pergole …

Slovenci imamo radi piknike in zabavno druženje na prostem. Ko pomlad prežene trdoglavo zimo, naši vrtovi, balkoni in terase znova oživijo v vsej barvitosti in domišljiji dodatkov, ki popestrijo še tako osnovni videz vrtne garniture. Izbira materiala pri tem ne igra velike vloge, to je stvar okusa, zmožnosti in trenutnega navdiha, včasih tudi trenda. Najbolj pomembno je, da nam naše vrtno pohištvo omogoča dober počitek in uživanje v zavetju varnega doma in prostega časa.

Vaš vrt se lahko kaj kmalu prelevi v pravi adrenalinski park, še posebej, če imate razigrane otroke, tako da postanejo tobogani, gugalnice in drugi igralni elementi nepogrešljivi kosi vaše vrtne garniture.
Ob samem pogledu na skrbno urejen in za svoj namen prilagojen vrtni prostor z idealno vrtno garnituro lahko nepozabno uživamo ves dan.

Comments are disabled