Za koliko lahko dobite ploščice v imitaciji lesa?

Ena pomembnejših stvari pri vsakem nakupu, pa naj si bo to nakup praktično česarkoli, je zagotovo cena. Če pa je govora o višjih cenah, ki se hitro dosežejo pri opremi stanovanja, pa je še posebej treba paziti na cenik, še posebej pa, če si želite nekaj edinstvenega za svoje stanovanje, kamor sodijo tudi ploščice v imitaciji lesa.

Zato je ključno vprašanje tudi, za koliko lahko dobim ploščice imitacija lesa? Načeloma pa je za ploščice imitacija lesa cena odvisna od tega, kaj točno želimo, ker je za ploščice imitacija lesa cena lahko zelo različna, saj je odvisna predvsem od želj stranke. Ploščice imitacija lesa pri podjetju Keramoteka so izdelane v večini primerov točno tako, kot si stranka zamisli, zato je točno ceno v naprej težko določiti. Osnovna cena za ploščice imitacija lesa pa se giblje od 10 EUR dalje. Na spletni strani omenjenega podjetja si lahko ogledate vzorce za ploščice imitacija lesa, se nato preko telefona ali elektronske pošte naročite na brezplačen svetovalni pogovor, kjer se boste z vrhunskim strokovnjakom pogovorili, kaj bi bilo tisto, kar bi bilo za vas najbolje in se šele nato odločili, ali boste karkoli kupili pri njih. V kolikor boste želeli, se lahko tudi dogovorite, da je na sestanku prisoten arhitekt, ki vam bo tudi povedal svoje mnenje, da se boste za nakup lažje odločili.

Če se boste nato za nakup dejansko tudi odločili, vam priporočam, da se pri tem podjetju dogovorite tudi, da se vam ploščice imitacija lesa hkrati tudi položijo, saj v kolikor bosta obe storitvi na istem računu, vam smejo omogočiti 12,5% popust, oz. vse skupaj obračunati po nižji DDV stopnji, namesto 22%, 9,5%, kar pa za vas pomeni, da boste v žepu obdržali 12,5% celotne vrednosti računa.

Comments are disabled