Za kožo je aloe vera najboljša

aloe-vera-za-kozo

Si želite svoji koži zagotoviti najboljše in hkrati odpraviti kakšne poškodbe na koži? V tem primeru je vsekakor najboljše, da se uporabi aloe vera, saj gre za naraven izdelek, ne pa da se uporablja še ne vem kako zelo draga in priznana kozmetika, ki vsaka po vrsti obljublja ne vem kako zelo dobre rezultate, na koncu pa samo odštejete ogromno denarja, rezultatov pa ni.

Aloe vera za kožo je znana že vrsto let, prvič je omenjena že celo v novi zavezi, in sicer se aloe vera za kožo uporablja za odpravljanje aken, po uporabi aloe vera koža postane bolj gladka in napeta, izenači tudi ten kože in posvetli madeže, če jih imamo na koži, najbolj poznana pa je aloe vera po tem, da odpravlja brazgotine in strije, uporabljamo jo pri opeklinah, ženske jo uporabljajo tudi po britju in depilaciji, ker pomirja kožo, hkrati pa aloe vera tudi pomaga pri luskavici in ekcemu. Vedno več ljudem pa je aloja všeč tudi kot balzam za lase. Glede na to, da pa aloe vera blaži znake vnetja, pa jo mnogi tudi uživajo kot sok, ali ima toliko pozitivnih učinkov kot gel, pa je vprašanje, ampak vsekakor škoditi ne more in mnogi se po pitju veliko bolje počutijo.

Vsekakor torej lahko rečemo, da je to zelo uporabna rastlina, ki ima vrsto prednosti in ki je kljub temu, da je raziskana, še vedno precej neraziskana in ima verjetno še kar precej možnosti za uporabo.

Comments are disabled